Vacaturebank

Op deze pagina vind je alle vacatures bij ROHA-praktijken en het ROHA-bureau. Meer informatie over werken bij het ROHA-bureau vind je op deze pagina.

We plaatsen ook leerwerkplekvacatures voor aspirant-doktersassistenten en vacatures voor zij-instromers bij praktijken. Is het lastig voor je praktijk om een doktersassistent te vinden? Overweeg dan een waarneemassistent in te zetten.

Wil je zelf een vacature plaatsen? Stuur dan een mailtje naar communicatie@rohamsterdam.nl.

Vacatures bij het ROHA-bureau

Heb je frisse ideeën en de ambitie om samen met bevlogen collega’s de stedelijke huisartsenzorg naar een hoger plan te tillen? Wil je meer leren over de context van je dagelijks werk en hoe je die via de ROHA kunt beïnvloeden?

Vacatures bij ROHA-praktijken

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd doktersassistente die zelfstandig kan werken, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en stressbestendig en flexibel is.
Wij zijn op zoek naar een ervaren POH-S met affiniteit voor patiënten met verschillende culturele en sociale achtergrond.
Wij ‘Huisartsen Om de hoek” zijn per 15 augustus op zoek naar een Doktersassistent(e) Voor 8 tot 24 uur in de week waarbij de maandag een werkdag is.
Zin om te groeien als doktersassistent in teamverband in het bruisende hart van Amsterdam? Huisartsenpraktijk A’dam Doctors zoekt jou!
Vanwege aanstaande pensionering van onze huidige praktijkondersteuner somatiek zijn wij per augustus 2024 ( eventueel eerder in overleg) op zoek naar een enthousiaste collega in onze HOED in het bruisende hart van de oude Pijp in Amsterdam voor +/- 16 uur per week.
Vind jij het leuk om in een ‘dorpspraktijk’ te werken midden in de stad Amsterdam en vind je het belangrijk om door te leren en langdurige relaties met patiënten op te bouwen? Reageer dan op deze vacature!
Wegens pensioen van onze collega zijn wij op zoek naar een Diabetesverpleegkundige/POH-S. Ben jij ervaren, gediplomeerd en op zoek naar een leuke tijdelijke uitdaging? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren!
Wil jij als Praktijkondersteuner ons mooie team komen versterken? Lees dan snel verder!
Wil jij als doktersassistent ons mooie team komen versterken? Lees dan snel verder!
Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde praktijkondersteuner-Somatiek, met een (bijna) afgeronde opleiding POH-S of verpleegkundige met registratie wet BIG aangevuld met de post-HBO opleiding praktijkondersteuner.
Huisartsenpraktijk A.M. Heijnen in het kloppend hart van Amsterdam zoekt een doktersassistente voor 24-32 uur per week
Wij, een groeiende en innovatieve huisartsenpraktijk in de binnenstad van Amsterdam, zijn per direct op zoek naar een enthousiaste doktersassistente voor drie-vier dagen per week (dagen in overleg).
Wij zijn op zoek naar een betrokken en enthousiaste collega Praktijkondersteuner Somatiek of Praktijkverpleegkundige.
Ben jij een POH-S of praktijkverpleegkundige, bij voorkeur met affiniteit voor ouderenzorg die op zoek is naar een leuk, gezellig en hecht team in een praktijk met veel diversiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor de projectgroep worden 2 actieve huisartsen gezocht die namens de AHa de dagzorg willen vertegenwoordigen.