Online training farmacotherapie (Huisartsen)

Inhoud en doelstelling

De training over farmacotherapie voor stoppen met roken is bedoeld voor gezondheidsprofessionals zoals artsen, ervaren POH die SMR begeleiding geven, die betrokken zijn bij het verstrekken van zorg aan rokers.

Programma

De training biedt een diepgaande uitleg over medicamenteuze behandelingen voor stoppen met roken, gebaseerd op de NHG-standaard en richtlijnen voor tabaksverslaving. Onderwerpen zoals verslaving, epidemiologie, gezondheidsrisico’s worden behandeld, met nadruk op praktische toepassingen en interactie. De leerdoelen omvatten kennis over de werking van tabak, psychofarmacologie in relatie tot tabaksverslaving, en feiten over tabaksgebruik in Nederland.

N.b: Deze vindt plaats op dezelfde dag als de online training VBA+ met een pauze van 30 minuten, deze kunnen dus beide gevolgd worden.

Aanmelden:

  1. Men kan in de kalender (die zichtbaar wordt bij het aanklikken van de link) kiezen om zich in te schrijven op 4 juni of 2 juli (19.30 uur).
  2. Men krijgt vervolgens een mailtje waarin de training wordt bevestigd.
  3. De training kan ook weer afgezegd worden en eventueel verzet worden naar de andere datum (dit kan iedereen zelf doen).
  4. Er is ruimte voor 25 man. Als het vol is kan niemand zich meer inplannen.

Docent(en)

Lillian Goossen

Doelgroep(en)

Huisarts

Accreditatiepunten

2 pt. bij GAIA / KNMG & Kabiz

Afmeldkosten

Inschrijven


Datum

di 2 jul 2024

19:30u – 21:30u

Deze scholing is ook beschikbaar op:

Inschrijfkosten

Gratis voor Amsterdamse huisartsen

Aanbieder

WeQuit

Online

Je ontvangt een mailtje waarin de training wordt bevestigd