ROHA - MTVP Jaarverslag Tool

Het eerste MTVP-jaar (1 juli 2023 tot 1 juli 2024) is afgerond. Een belangrijke voorwaarde van Zilveren Kruis is een MTVP Jaarverslag. Wij snappen dat dit een extra belasting is voor de praktijk en hebben daarom een handige online tool ontwikkeld. Door het invullen van het onderstaande formulier ontvang je van de ROHA een professioneel jaarverslag in PDF-vorm. Het begeleidt je stap voor stap bij het invullen van de benodigde informatie over de gekozen interventies, zodat je precies weet wat er in het jaarverslag verwacht wordt. Wij ontvangen tegelijkertijd een kopie voor onze administratie, wat het proces efficiënt en zorgeloos maakt.

Benieuwd wat je kunt verwachten na het invullen van het formulier? Bekijk hier een voorbeeld van een MTVP Jaarverslag.

In het onderstaande formulier stel je eenvoudig het jaarverslag op voor jouw praktijk voor het MTVP-jaar 1 juli 2023 – 1 juli 2024. Dit doe je in slechts 3 stappen (met een optionele 4e stap).

  • In stap 1 vul je de reguliere praktijkgegevens in.
  • Stap 2 biedt de mogelijkheid om de interventies te selecteren die de praktijk het afgelopen jaar heeft uitgevoerd.
  • In stap 3 beschrijf je beknopt per interventie via 3 handige vragen hoe de uitvoering verliep.
  • In stap 4 kun je indien gewenst eigen aanvullingen toevoegen aan het jaarverslag.

Je hoeft het jaarverslag niet in één keer af te ronden. Je kunt het opslaan en op een later moment verdergaan door gebruik te maken van de knop ‘Bewaren en later verder gaan‘ onderaan het formulier. Dit geeft je flexibiliteit bij het invullen en de mogelijkheid om het verslag met collega’s te delen.

Zodra alle gegevens zijn ingevuld, kun je het formulier versturen. Binnen 30 minuten ontvang je op het opgegeven e-mailadres een PDF-document met het MTVP Jaarverslag van jouw praktijk. Wij ontvangen tegelijkertijd een kopie voor onze administratie, dus je hoeft het jaarverslag niet apart naar ons te mailen.

  • We ontvangen het MTVP Jaarverslag graag uiterlijk 15 augustus. Als het echt niet anders kan, bieden we de optie om tot 1 september het jaarverslag in te dienen.
  • De MTVP Jaarverslag tool is uitsluitend beschikbaar voor ROHA-praktijken.
  • Als je kiest voor ‘Bewaren en later verder gaan’, dan is de link maximaal 30 dagen geldig. Dit hangt ook af van de tijd tot aan de einddatum (1 september 2024), wanneer de MTVP Jaarverslag-tool niet langer beschikbaar zal zijn.
  • Zodra je het jaarverslag hebt verstuurd, kun je het niet meer aanpassen. Enkel in uitzonderlijke gevallen kunnen we in overleg het jaarverslag laten aanpassen door onze communicatieafdeling.
  • Heb je vragen over het jaarverslag? Mail ons dan via mtvp@rohamsterdam.nl. Heb je een praktische vraag over de Jaarverslag-tool? Neem dan contact op met Bart van der Schoor (bvanderschoor@rohamsterdam.nl).