Wisselingen in het CVRM-expertteam

22 juni 2022

Het CVRM-expertteam bij de ROHA werkt samen met huisartsenpraktijken aan de verbetering van de expertise en kwaliteit van chronische zorg in de eerste lijn. Onlangs zijn er binnen dit team een aantal wisselingen geweest.

Sara Baig nieuwe coördinator CVRM
Per januari 2022 heeft Sara Baig de functie van coördinator CVRM overgenomen van Evelien Maarsen. Evelien zal haar werkzaamheden als coördinator astma/ COPD en contactpersoon huisartsenpraktijken voortzetten binnen de ROHA.

Sara heeft ruim 12 jaar werkervaring in de huisartsenzorg als praktijkondersteuner somatiek. Ze maakt sinds 2021 deel uit van het CVRM-expertteam. Daarnaast volgt ze een opleiding aan de Hogeschool van Utrecht die opleidt tot manager in de zorg. Over haar nieuwe rol vertelt ze: ‘Vol enthousiasme en positieve energie, gecombineerd met een goede dosis kennis, hoop ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de huisartsenzorg in Amsterdam.’

Heb je vragen of opmerkingen over het zorgpad CVRM? Neem contact op met Sara:
E-mail: sbaig@rohamsterdam.nl
Telefoon: 06-39232904
Aanwezig: maandag en woensdag tijdens kantooruren en op donderdag tot 13:30 uur.

Expertteam aangevuld met drie POH-S
Sinds kort is het uitgebreid met drie enthousiaste POH-S vanuit het werkveld.

Figen Akyildiz werkt sinds 12 jaar als praktijkondersteuner somatiek in twee huisartspraktijken in Amsterdam. Hiervoor heeft ze als doktersassistent en laborant gewerkt. Momenteel is Figen druk aan het studeren om haar diploma als praktijkmanager te halen.

Pia Stallenberg werkt als verpleegkundig specialist AGZ (VS) bij Praktijk Noorderlingen. Sinds 2009 is ze betrokken bij de eerstelijnszorg en CVRM-werkzaamheden op de poli interne geneeskunde. Daar heeft ze samen met dr. Faber, de vasculaire specialist, een hypertensiepoli opgezet. Ook heeft Pia in de eerstelijnszorg in Amsterdam-Noord en later in het centrum gewerkt.

Rosa Visscher werkt als praktijkondersteuner somatiek bij huisartsenpraktijk Meijman en Pijbes. Zij is op dit moment met zwangerschapsverlof en zal zich aan het einde van dit jaar nog nader voorstellen.


Blik terug op een veerkrachtig jaar in het jaarverslag 2021

In 2021 werd wederom een zwaar beroep gedaan op de veerkracht van alle medewerkers in de…

Nuttig document beschikbaar: Keuzehulp voor CVRM-medicatie

Download een nieuwe keuzehulp voor bloeddruk- en cholesterolverlagende medicijnen. Dit…

Meer nieuws