Update project Op weg naar één HIS: zorgvuldigheid voorop

18 oktober 2023

Op 16 juni is, volgens planning, de offerteaanvraag uitgezet onder acht HIS-leveranciers. Begin juli hebben deze leveranciers hun offertes aangeleverd. Na een intensief beoordelingsproces blijkt dat er nog een aantal open eindjes zijn. De selectiecommissie heeft daarom besloten enkele HIS-leveranciers (schriftelijk) extra vragen te stellen ter verduidelijking van hun aanbod. Deze tweede uitvraagronde gaat begin november van start. Op deze manier kan er (nóg) zorgvuldiger een besluit genomen worden over de shortlist en het verdere verloop van het traject.

Vervolgstappen

We verwachten de shortlist in november/december te kunnen opstellen. Uiteraard zullen we de leden hierover informeren. Vervolgens starten we met het plannen van de demonstratiesessies van de leveranciers die op de shortlist staan. Leden ontvangen tijdig bericht aangaande deze sessies.

Programma van eisen (PvE)

Binnen het project is een zeer uitgebreid PvE opgesteld om de uitvraag te ondersteunen. Leden die kennis willen nemen van het PvE kunnen een berichtje sturen aan Jasmijn Rootlieb (projectondersteuner), via selectiecommissiehis@rohamsterdam.nl. Het programma zal dan worden toegestuurd.

Vragen?

Neem dan gerust contact op met Mascha Bevers, CMIO, of met Lonneke Reuser, voorzitter van de selectiecommissie.


Update project Op weg naar één HIS: offertes aangevraagd

Het project Op weg naar één HIS vordert gestaag. Op vrijdag 16 juni 2023 heeft de…

Afspraak maken voor registratie ketenzorg in het HIS

De registratie van ketenzorg in het HIS is een lang gekoesterde wens van zowel huisartsen…

Update project Op weg naar één HIS: HIS-proeverij groot succes

Maandag 15 januari vond de HIS-proeverij plaats. We kijken terug op een zeer geslaagd…

Meer nieuws