Update project Op weg naar één HIS: Veelgestelde vragen, lunchgesprekken en conferentie

29 mei 2024

Na de bekendmaking van onze keuze voor HealthConnected als voorkeurs-HIS, hebben we niet stilgezeten. De eerste stappen in de onderhandelingen zijn gezet en parallel hieraan starten we een project op om de overgang naar een nieuw KIS te begeleiden.

Beide projecten zijn nauw met elkaar verbonden. Zodra het KIS-project volledig is opgestart, zullen we de communicatie goed afstemmen om jullie optimaal op de hoogte te houden.

Het doel van de onderhandelingsgesprekken met HealthConnected is nu om overeenstemming te bereiken over de inzet van hun HIS én hun KIS. Door beide systemen van HealthConnected af te nemen, profiteren we van diepe integratie en gecentraliseerde ondersteuning.

Veelgestelde vragen

Op onze website vind je nu een pagina met veelgestelde vragen over het project Op weg naar één HIS. De vragen zijn thematisch ingedeeld en momenteel staan er zo’n 30 vragen en antwoorden op. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Neem gerust een kijkje, misschien staat jouw vraag er ook bij.

Lunchgesprekken

Wil je eens persoonlijk met ons van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak voor een online lunchgesprek met Lonneke Reuser (directeur Digitale Zorg & Innovatie) en Mascha Bevers (CMIO). Zij staan je graag te woord op 18 en 19 juni, vier keer een kwartier tussen 12.00 en 13.00 uur. Ook vragen over het KIS-project kunnen hier besproken worden.

Heb je liever schriftelijk contact? Stuur dan een mail naar HIS@rohamsterdam.nl.

Last but not least: de ROHA Conferentie

Op 20 en 21 juni vindt de ROHA Conferentie plaats. Hier besteden we uiteraard aandacht aan zowel het nieuwe HIS als het nieuwe KIS. HealthConnected zal op beide dagen aanwezig zijn met een demoversie; een HIS/KIS-proeverij dus! Kom je ook?


Update project Op weg naar één HIS: HIS-proeverij groot succes

Maandag 15 januari vond de HIS-proeverij plaats. We kijken terug op een zeer geslaagd…

Update project Op weg naar één HIS: Shortlist bekend

Op 12 december j.l. werd tijdens de ALV van de ROHA de shortlist van leveranciers…

Update project Op weg naar één HIS: zorgvuldigheid voorop

Op 16 juni is, volgens planning, de offerteaanvraag uitgezet onder acht HIS-leveranciers.…

Meer nieuws