ROHA verzorgt cBoards-ondersteuning voor aiossen

30 november 2022

De ROHA ondersteunt huisartsenpraktijken vanaf nu om aiossen te betrekken bij cBoards. Hierdoor verbeteren aiossen hun digitale vaardigheden en hebben praktijken extra capaciteit voor cBoards.

De ROHA biedt praktische ondersteuning en training

De ROHA ondersteunt huisartsenpraktijken die een aios willen betrekken bij cBoards op alle vlakken. Een aios betrekken kost medewerkers van de huisartsenpraktijk daardoor nauwelijks extra tijd.

De ROHA vraagt een account aan en regelt overige praktische zaken, zoals de Single Sign-On. In korte trainingen en nascholingsmiddagen leert de aios de belangrijkste functionaliteiten. Ook adviseren we praktijken over werkafspraken met de aios. Het kan bijvoorbeeld verstandig zijn om aiossen geen boards te laten aanmaken omdat ze maar tijdelijk in een praktijk werken.

Huisartsen van de toekomst digitaal vaardiger maken

Aiossen betrekken bij cBoards heeft veel voordelen. Enerzijds geeft het huisartsenpraktijken extra capaciteit om met cBoards te werken. Huisartsen en POH’s hebben hier vaak maar beperkt tijd voor. Anderzijds verbeteren aiossen hun digitale vaardigheden en ontwikkelen ze ideeën over eHealth die ze in hun eigen praktijk verder kunnen uitwerken. Voor de toekomst van de huisartsenzorg heeft dat veel meerwaarde, zo geven ook opleiders van aiossen aan.

Interesse? Mail de ROHA

Heb je interesse in de cBoards-ondersteuning van de ROHA? Als huisartsenpraktijk kun je een aios aanmelden via cBoards@rohamsterdam.nl. Geef de naam en het persoonlijke e-mailadres van de aios door (dus geen e-mailadressen zoals aios@praktijk.nl). Wij mailen de aios dan zodra het cBoards-account beschikbaar is.


ROHA vergoedt opleidingen tot kaderhuisarts

In Amsterdam dreigt een tekort aan kaderhuisartsen. Daarom vergoedt de ROHA…

Wat nemen we mee van de ROHA Conferentie 2022?

De ROHA Conferentie 2022 zit erop, en wat waren het twee mooie dagen. Eindelijk weer…

De ROHA zoekt een nieuw bestuurslid

Binnen het bestuur van de ROHA is een plek vrij voor een nieuw bestuurslid. Heb je frisse…

Meer nieuws