ROHA Conferentie: accreditatie rond en tips voor waarneming

10 juni 2024

Het is bijna zover: over anderhalve week vindt de ROHA Conferentie plaats. Heb je je al aangemeld? Dan kun je je verheugen op een zorgvuldig samengesteld programma op een prachtige locatie. Ben je nog niet aangemeld? Aanmelden kan nog, maar wees er snel bij!

Accreditatie

Voor alle relevante beroepsgroepen zijn de accreditatiepunten toegekend:
ABC1: 8 punten / V&VN: 8 punten / NVvPO: 10 punten / KABIZ: 7,5 punten / Doktersassistenten: 7,5 punten / Verpleegkundig Specialisten Register: 8 punten / NVvPM: 7,5 punten

HIS/KIS-proeverij

Op de conferentie besteden we ook aandacht aan zowel het nieuwe HIS als het nieuwe KIS. HealthConnected zal op beide dagen aanwezig zijn met een demoversie; een HIS/KIS-proeverij dus!

Waarneming

We horen van diverse collega’s dat het lastig is een waarnemer te vinden. Het donderdagprogramma is alleen ’s middags. Je kunt dus gewoon spreekuur draaien in de ochtend. Wellicht is het een idee om in de middag samen met de wijkgroep een spoedwaarnemer in te zetten? Informeer binnen je wijkgroep naar de opties of laat het ons weten als we mee kunnen denken.

Wat je kunt verwachten op 20 en 21 juni

Op beide dagen staat het thema “van stormen naar stromen” centraal. Laat je inspireren door vernieuwende ideeën en praktische handvatten op diverse gebieden zoals praktijkvoering, patiëntervaring, duurzaamheid, medicijngebruik en nog veel meer!
Ontdek hoe je jouw bestaande kennis en ervaring kunt versterken. Mis deze kans dus niet om te leren hoe je anders kunt denken, organiseren en doen. Op donderdag is het programma toegespitst op de rol van de huisarts. Voor de vrijdag kunnen ook andere medewerkers van de praktijk zich aanmelden.

Aanmelden

ALV

Donderdagavond is ook de Algemene Ledenvergadering. De leden hebben daar inmiddels de uitnodiging voor ontvangen. Als je geen lid bent, maar wel op donderdag deelneemt aan de conferentie, ben je van harte welkom als toehoorder. Na de ALV wacht ons heerlijk eten, boeiende gesprekken en wie weet zelfs een dansje op de deuntjes van onze fantastische DJ!

Hoe naar Ilpendam? Onze pendelbusjes staan voor je klaar!

‘t Hof Ilpenstein is gemakkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam met de auto, het OV en de fiets. Er is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt ook voor onze pendelbusjes kiezen. Dit kan je aangeven in het aanmeldformulier. Heb je je al aangemeld en wil je gebruik maken van deze service? Stuur dan even een e-mailtje naar info@medivents.nl.

Bekijk alle vervoersmogelijkheden

Praktische informatie

Locatie: ’t Hof Ilpenstein in Ilpendam

Donderdag 20 juni 2024

Tijd: van 12.00 – 22.00 uur

Voor wie: Huisartsen, HIDHA’s en vaste waarnemers

Vrijdag 21 juni 2024

Tijd: van 9.00 – 18.00 uur

Voor wie: praktijkmedewerkers, huisartsen en HIDHA’s en vaste waarnemers

We zien jullie graag op 20 en 21 juni voor twee inspirerende en gezellige dagen!


Inspiratie en afwisseling op de eerste dag van de ROHA Conferentie

De ROHA conferentie op 20 en 21 juni staat hopelijk al in je agenda. Het inhoudelijke…

Wat nemen we mee van de ROHA Conferentie 2022?

De ROHA Conferentie 2022 zit erop, en wat waren het twee mooie dagen. Eindelijk weer…

Uitwisselen kennis en ervaringen praktijkmanagers

Sinds januari 2021 komt een groep praktijkmanagers van de ROHA regelmatig samen om kennis…

Meer nieuws