Oproep: ben jij goed in digi-zaken?

23 april 2024

Misschien heb je het al voorbij zien komen: we zijn op zoek naar collega’s die binnen hun praktijk digicoach willen zijn. Die blij worden van het helpen van collega’s én ook nog eens goed zijn met digitale zaken (maar echt geen ICT-opleiding hoeven te hebben).

Want de zorg wordt steeds digitaler. Maar niet elke medewerker in een huisartsenpraktijk voelt zich even digitaal vaardig. Door een collega binnen de praktijk de functie van digicoach te geven, is er altijd één persoon waar collega’s met vragen terecht kunnen. Die op een coachende manier helpt met bijvoorbeeld het HIS of KIS, met Outlook of andere applicaties. Zodat de digitale vaardigheden van collega’s verbeteren. En dát heeft uiteindelijk weer een positieve invloed op de zorg aan je patiënt.

Binnen het project Digicoaches kunnen praktijkhouders de medewerker(s) die dat willen, een tweedaagse training van BuroStrakz tot digicoach aanbieden (50% vergoed door de ROHA).

Lijkt je dat wat? Meld je dan gelijk aan!

Laat je gegevens achter in onderstaand formulier, dan neemt projectleider Paul van der Haar contact met je op! Lees alle informatie over het project en de training op onze pagina.

Naam(Vereist)
Adres voor factuur(Vereist)
E-mailadres(Vereist)


De maand van de digitale fitheid komt eraan

Van 1 tot en met 31 maart is het de Maand van de Digitale Fitheid. De hele maand staat…

Helpdesk Digitale Zorg is er voor je patiënt

Veel patiënten wíllen wel gebruik maken van de mogelijkheden die digitale zorg hen biedt,…

Deze praktijken zetten in op hun digitale zorg

De afgelopen maanden zijn diverse praktijken, met ondersteuning van de ROHA, gestart met…

Meer nieuws