Nieuwe vaste contactpersonen voor huisartsenpraktijken

7 februari 2024

De afgelopen tijd heeft de ROHA geïnvesteerd in het uitbreiden van het team contactpersonen voor huisartsenpraktijken. Hierdoor vindt  er een aantal wijzigingen plaats en krijgen (sommige) praktijken een nieuwe vaste ROHA contactpersoon.

Waarom deze verandering?

De ROHA is gegroeid; van oudsher bieden we ondersteuning op het gebied van de inkoop van en begeleiding bij het uitvoeren van zorgprogramma’s. Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een servicebureau dat ondersteuning biedt op veel meer vlakken. Bijvoorbeeld hulp bij ICT, inzet van tijdelijk personeel, flexpool van praktijkmanagers (voor tijdelijke klussen), scholing en deskundigheidsbevordering en hulp bij praktijkovername.

Op die manier dragen we zorg voor onze missie om de ruim 200 aangesloten Amsterdamse huisartsen zo goed mogelijk te ondersteunen bij het realiseren van Optimale Zorg. De relatief nieuwe rol van contactpersoon huisartsenpraktijken is belangrijk binnen deze uitgebreide dienstverlening; voor de praktijken zijn ze de ‘wegwijzer ROHA’, de ondersteuner en ontzorger. Door het team contactpersonen uit te breiden, heeft elke praktijk nu een eigen vaste contactpersoon met wie de lijnen kort zijn en die efficiënt en effectief kan helpen met elke vraag die zij hebben.

Zes contactpersonen

In het team contactpersonen huisartsenpraktijken van de ROHA werken nu in totaal zes personen. Bij het indelen van de contactpersonen is zoveel mogelijk gekeken naar de wijkgroepen. Iedere ROHA praktijk in een wijkgroep heeft nu in principe dezelfde contactpersoon. Hierdoor krijgen sommige praktijken een nieuwe vaste contactpersoon.

Bel of mail bij vragen!

Mocht jouw praktijk een nieuwe contactpersoon krijgen, dan ontvang je een e-mail met daarin de contactgegevens van jullie nieuwe contactpersoon. Je kunt altijd bellen of mailen met jouw contactpersoon als je vragen of wensen hebt!

Dit zijn de contactpersonen huisartsenpraktijken van de ROHA:

Evelien Maarsen

06 4151 9598

Ilona den Besten

06 3930 9581

Matthea Osinga

06 2334 4091

Paul van der Haar

06 3894 8246

Thessa Bronwasser

06 4349 3906

Yola Janssen

06 4329 6942


ROHA-contactpersonen beschikbaar voor Nieuw-West

Sinds medio 2022 werkt ROHA met vaste contactpersonen voor huisartsenpraktijken per…

Vanaf nu kun je met al je vragen terecht bij je eigen vaste ROHA-contactpersoon

Is jullie praktijk aangesloten bij de ROHA? Dan hebben jullie vanaf nu één vaste…

Meer nieuws