Korte enquête voor huisartsen over Netwerk Ouderengeneeskunde Amsterdam

10 juni 2024

Het Netwerk Ouderengeneeskunde Amsterdam eerste lijn (NOA) ondersteunt huisartsen op een duurzame manier bij de zorg aan thuiswonende ouderen. Het netwerk vraagt alle huisartsen om deel te nemen aan een korte online enquête over de samenwerking met het NOA.

Het NOA zal samen met de Amsterdamse Huisartsenalliantie de resultaten evalueren en bespreken. Op deze manier kan de ouderengeneeskunde in de eerste lijn nog verder worden geoptimaliseerd!

De online vragenlijst (klik hier) bestaat uit een aantal korte vragen en duurt slechts 4 minuten. Vul de vragenlijst vóór vrijdag 21 juni in.

Verbeteren van de zorg

Het NOA is bijna anderhalf jaar geleden gestart in de eerstelijnszorg in Amsterdam. Vrijwel elke huisartsenpraktijk heeft al een keer verwezen naar het NOA. Om onze dienstverlening te blijven verbeteren, zijn we zeer geïnteresseerd in de feedback en ervaringen van huisartsenpraktijken. Op deze manier kan het NOA zich blijven ontwikkelen.

Online enquête

  • Doel: dankzij je deelname aan dit onderzoek kan het NOA inzichtelijk maken hoe tevreden de huisartsen in Amsterdam en Diemen zijn over de samenwerking met het NOA eerste lijn.
  • Invullen: de vragenlijst kan worden ingevuld door huisartsen, POH-Ouderen en eventueel praktijkmanagers
  • Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Bij vragen kan je terecht bij info@noaeerstelijn.nl.


Buurtteams Amsterdam

Per 1 april 2021 zijn er op verschillende plekken in Amsterdam buurtteams die de toegang…

Ouderengeneeskunde aan huis

Binnenkort start het Netwerk Ouderengeneeskunde Amsterdam (NOA) de nieuwe medische…

Lekkerinjevel.Amsterdam en positieve gezondheid

Lekkerinjevel.Amsterdam is een veelzijdig gezondheidsplatform met een verzameling van…

Meer nieuws