Nieuws

Handig voor in de praktijk: kijken naar koolhydraten

Diëtist Corien Maljaars won Het Beste Diabetesidee en zette informatie over diabetes en voeding om in gratis video's en praatplaten ”Kijken naar koolhydraten, als je diabetes hebt”.

Lees meer

Nieuw GLI-aanbod: programma X-Fittt en aanbieders Oh My Mood en Fitsurance

Het GLI-aanbod is weer uitgebreid. Onder andere met het leefstijlprogramma X-Fittt en twee nieuwe aanbieders: Oh My Mood en Fitsurance.

Lees meer

GLI-aanbod up-to-date en nieuwe aanbieders in A’dam Nieuw-West en Zuid

Het aanbod van de GLI in Amsterdam is weer up-to-date. Ook zijn er twee nieuwe aanbieders: Thiro Training in Nieuw-West en Corpus Vitae in Zuid. Corpus vitae is een reguliere aanbieder; Thiro Training richt zich specifiek op mensen met autisme en/of een licht verstandelijke beperking.

Lees meer

Belangrijke wijzigingen in organisatie en aanbod van de GLI per januari 2023

De ROHA heeft per januari de projectleiding en coördinatie van de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) overgenomen van de Elaa. Verder is er een nieuwe GLI-aanbieder in Amsterdam-Noord en is in januari het nieuwe GLI-programma Keer Diabetes2 Om gestart.

Lees meer

Keer Diabetes2 Om vergoed vanuit het basispakket voor patiënten met lage complexiteit

In januari 2023 is het nieuwe GLI-programma Keer Diabetes2 Om gestart. Voor laagcomplexe patiënten wordt het programma vergoed vanuit de basisverzekering. Voor overige patiënten is er een beperkte vergoeding.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze 2-wekelijkse nieuwsbrief

Archief nieuwsbrieven