Nieuws

Wat verandert er met de nieuwe NHG-standaard CVRM? Ontdek het in de scholing

Op 9 oktober organiseren we een interessante scholing over de herziene NHG-standaard CVRM, met veel casuïstiekbesprekingen. Zet het vast in je agenda!

Lees meer

Innovatie, professionalisering en samenwerking: Marije Holtrop reflecteert op acht jaar ROHA-bestuur

In juni droeg bestuursvoorzitter Marije Holtrop het stokje over aan Barth Kappeyne van de Coppello. In dit interview blikt ze terug én vooruit, want ze blijft betrokken bij de ROHA.

Lees meer

Enthousiaste reacties op eerste editie scholing ‘Vrouwen in focus’

“Interessant”, “heel leerzaam” en “een andere kijk op hartklachten bij vrouwen”: de deelnemers aan de scholing Cardiovasculaire zorg in de praktijk: Vrouwen in focus, waren enthousiast over de eerste editie. Op 5 november is de volgende scholing.

Lees meer

Keer Diabetes2 Om Plus nu ook op locatie in regio Amsterdam/Amstelland

Hoog-complexe diabetes type 2 patiënten kan je vanaf nu ook verwijzen naar het fysieke programma Keer Diabetes2 Om Plus in de regio Amsterdam/Amstelland.

Lees meer

Wil jij je collega’s helpen digitaal vaardiger te worden?

De ROHA is de afgelopen tijd op zoek gegaan naar praktijkmedewerkers die het leuk vinden om andere collega's in hun praktijk te ondersteunen bij digitale zaken én die daarvoor een speciale Digicoach-training willen krijgen. De eerste training in september zit al vol, maar goed nieuws: je kan je nu inschrijven voor nieuwe data in oktober!

Lees meer

Tijdelijke inzet geneeskundestudent verlicht druk op de praktijk

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het vaak lastig een geschikte doktersassistent of POH-S te vinden. Marga Zwaan, huisarts in Amsterdam Centrum, werkt sinds anderhalf jaar met verschillende geneeskundestudenten voor de rol van POH-S via WaarneemAssistent.

Lees meer

Basisscholing begeleiding bij stoppen met roken op 18 september

Ben jij een POH die nog niet zoveel ervaring heeft in het begeleiden van stoppen met roken? En zou je daar wel meer mee willen doen? Dan is deze basisscholing van Sinefuma op 18 september iets voor jou!

Lees meer

Terugblik op de ROHA Conferentie 2024

Herbeleef de ROHA Conferentie 2024 met het interactieve verslag, presentaties van de workshops en stroomversnellers en alle foto's!

Lees meer

Korting op HMCC: ervaren assistentes op afstand

HMCC biedt zorg op afstand door ervaren assistentes mee te laten bellen voor jouw praktijk. De assistent maakt (digitaal) afspraken, geeft zelfzorgadvies en triageert met hoge kwaliteit. ROHA-leden ontvangen nu een korting op de vaste kosten en eenmalige aansluitkosten.

Lees meer

Barth Kappeyne van de Coppello nieuwe bestuursvoorzitter ROHA

Tijdens de ALV op 20 juni jl. hebben de aanwezige leden unaniem ingestemd met Barth Kappeyne van de Coppello als nieuwe bestuursvoorzitter van de ROHA. Hij volgt Marije Holtrop op, die na acht jaar het bestuur verlaat.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze 2-wekelijkse nieuwsbrief

Archief nieuwsbrieven