Nieuws

Inspiratie en afwisseling op de eerste dag van de ROHA Conferentie

De ROHA conferentie op 20 en 21 juni staat hopelijk al in je agenda. Het inhoudelijke programma voor de ROHA conferentie op donderdag 20 juni is nu helemaal compleet!

Lees meer

Van droom naar werkelijkheid: meld je aan voor de masterclass ‘Starten met een eigen praktijk’

De ROHA gelooft in de waarde en de kracht van het zelfstandig praktijkhouderschap. Daarom bieden wij vanaf juni 2024 de masterclass 'Starten met een eigen praktijk' aan.

Lees meer

Spirometrie in de praktijk? Volg de CASPIR-basiscursus

CASPIR is een cursus die bestaat uit 5 modules over spirometrie in de huisartsenpraktijken. Het biedt je een gedegen basis om spirometrie in de praktijk te doen, de uitkomst te interpreteren en vervolgstappen te bepalen.

Lees meer

Scholing ‘Cardiovasculaire zorg in de praktijk: vrouwen in focus’

Cardiovasculaire aandoeningen bij vrouwen zijn nog vaak onderbelicht. Met de scholing 'Cardiovasculaire zorg in de praktijk: Vrouwen in focus' krijg je meer inzicht in de standaarden en werkafspraken rondom de cardiovasculaire zorg voor vrouwelijke patiënten.

Lees meer

Handig voor in de praktijk: kijken naar koolhydraten

Diëtist Corien Maljaars won Het Beste Diabetesidee en zette informatie over diabetes en voeding om in gratis video's en praatplaten ”Kijken naar koolhydraten, als je diabetes hebt”.

Lees meer

Startcursus Insulinetherapie in de eerste lijn op 6 juni en 4 juli

Voor het toepassen van insulinetherapie is het belangrijk om voldoende kennis te hebben en er ervaring mee op te doen (en te behouden). In de scholing Startcursus Insulinetherapie in de eerste lijn leer je de basisvaardigheden en -kennis om insulinetherapie in de eerste lijn te begeleiden.

Lees meer

Oproep: wij zoeken digitale helden!

Ben of ken jij een digitale held in jouw praktijk die blij wordt van het helpen van collega’s? Die toch al vaak wordt ingeschakeld bij digi-vragen? En die het leuk lijkt daar nu een training tot digicoach voor te krijgen? 

Lees meer

Casuïstiekavond Astma/COPD op 29 mei

Lever je astma/COPD-zorg en heb je vragen over spirometrie? Op 29 mei is er weer een interactieve casuïstiekavond astma/COPD.

Lees meer

Basisscholing Atriumfibrilleren op 7 mei

Na deze scholing begrijp je hoe het zorgprogramma Atriumfibrilleren is opgebouwd, kan je dossieronderzoek en spreekuurcontroles uitvoeren, weet je Kardia Mobile te gebruiken en is je kennis up-to-date over atriumfibrilleren.

Lees meer

Fris je basiskennis op met de scholing ‘Van basisvaardigheden naar expertise’

Op woensdag 22 mei organiseren de zorggroepen ROHA en Zorg voor Zuid de scholing 'Van basisvaardigheden naar expert' waarin je kennis wordt opgefrist over bloedglucose meten, insuline toedienen en het afstemmen van medicatie.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Ontvang onze 2-wekelijkse nieuwsbrief

Archief nieuwsbrieven