Sprekers


Dagvoorzitter

Michiel Peereboom

Wat is het belang van het maken van een goede visie? Hoe doe je dat? En wat is nou eigenlijk het verschil tussen een missie en een visie? Met de methode Visual Thinking Strategies kun je ook in de eigen praktijk betere gesprekken voeren over (onderdelen van) de gemeenschappelijke visie. Tijdens de workshop krijg je het theoretisch kader aangereikt en ga je ook praktisch aan de slag met de methode.

Foto Michiel Peereboom - Richard Westerhof


Keynote spreker

Anoeska Mosterdijk

Anoeska Mosterdijk is sinds 2016 directeur van InEen, de branchevereniging van organisaties in de eerstelijnszorg. Eerder was zij plaatsvervangend directeur Curatieve zorg en afdelingshoofd eerstelijns- en ketenzorg bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Anoeska studeerde Farmacie in Groningen en is haar loopbaan begonnen als openbaar apotheker.


Keynote spreker

Pieter Barnhoorn

Pieter Barnhoorn is huisarts-seksuoloog, universitair docent en biografisch coach. Daarnaast doet hij onder de noemer van professionaliteit en professionele identiteitsvorm onderzoek naar bezielde en bezielende zorg. In 2021 verscheen onder meer van zijn hand het boek “Professionaliteit in de zorg”. Vorig jaar promoveerde hij op het “Professionele identiteitsvorming van huisartsen in opleiding”. Volgend jaar (s.c.j.) verschijnt onder meer van zijn hand het boek “Zingeving in de zorg”.

Foto Pieter Barnhoorn - Rogier Chang


Keynote spreker

Victor Mids

Victor Mids is illusionist en arts (niet praktiserend). Met deze innovatieve combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Hij behandelt thema’s zoals beïnvloeding, samenwerken, neuromarketing en communicatie. Laat je meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt…


Meld je nu aan!